Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Site-ul Xpm.ro are scop informativ. Utilizarea prin accesare, citire, adăugarea de comentarii și transmiterea de mesaje private presupune exprimarea acordului implicit al dumneavoastră asupra termenilor și condițiilor de mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați în niciun fel acest site.

loading...
  1. Conținutul site-ului nu poate fi copiat, reprodus sau transmis fără acordul scris al proprietarului.
  2. Înscrierea utilizatorilor pe site este gratuită; adresa de email aferentă contului de utilizator/abonatului este confidențială, nu va fi divulgată terților și nu va fi utilizată în alte scopuri decât cele strict legate de activitatea site-ului.
  3. Înregistrarea de adrese de e-mail false conduce automat la anularea contului și/sau postărilor aferente.
  4. Orice tentativă de acces neautorizat, de afectare a funcționalității site-ului sau de fraudă va fi raportată autorităților competente.
  5. Proprietarul  poate sau adăuga/modifica orice informație pe site, sau poate întrerupe activitatea acestuia fără o notificare prealabilă.
  6. Proprietarul nu este responsabil în fața niciunei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează pe informațiile sau comentariile neconforme conținute de acest site.
  7. Sunt interzise comentariile cu caracter obscen, rasist și discriminatoriu, jignirile, atacul la persoană și orice mesaj/comportament lipsit de bun simț. Proprietarul își rezervă dreptul de a îndepărta aceste tipuri de comentarii/mesaje și de a bloca utilizatorii care le-au publicat/trimis.
  8. Nu vor fi aprobate comentariile care conțin legături de tip publicitar (către pagini de FB proprii, bloguri etc.), precum și cele care conțin mai mult de o legătură, chiar dacă au tangență cu subiectul în discuție.
  9. Răspunsurile din partea administratorului și moderatorilor site-ului sunt absolut benevole.

Înscrierea în grupuri

Grupul este o secțiune privată de discuții între membrii înscriși, oferind diverse facilități de comunicare și interacțiune, potrivit scopului și obiectivele comune.

Accesul în grup presupune înregistrarea pe site și apoi trimiterea opțiunii de înscriere în grup. Vizualizarea listei unor grupuri poate fi, de asemenea, condiționată de înregistrarea unui cont pe site și conectarea la acesta.

Nu vor fi acceptați în grupuri persoane ale căror date de identificare sunt false sau ale căror intenții exced obiectivele grupului.