Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Site-ul Xpm.ro are scop informativ. Utilizarea prin accesare, citire, adăugarea de comentarii și transmiterea de mesaje private presupune exprimarea acordului implicit al dumneavoastră asupra termenilor și condițiilor de mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați în niciun fel acest site.

 1. Conținutul site-ului nu poate fi copiat, reprodus sau transmis fără acordul scris al proprietarului.
 2. Înscrierea utilizatorilor pe site este gratuită și se efectuează prin înregistrarea unui nume de utilizator, a unei adrese de email, aferentă contului de utilizator/abonatului și, după caz, a unei parole de conectare.
 3. Înregistrarea de adrese de e-mail false conduce automat la anularea contului și/sau postărilor aferente.
 4. Orice tentativă de acces neautorizat, de afectare a funcționalității site-ului sau de fraudă va fi raportată autorităților competente.
 5. Proprietarul  poate sau adăuga/modifica orice informație pe site, sau poate întrerupe activitatea acestuia fără o notificare prealabilă.
 6. Proprietarul nu este responsabil în fața niciunei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează pe informațiile sau comentariile neconforme conținute de acest site.
 7. Sunt interzise comentariile cu caracter obscen, rasist și discriminatoriu, jignirile, atacul la persoană și orice mesaj/comportament lipsit de bun simț. Proprietarul își rezervă dreptul de a îndepărta aceste tipuri de comentarii/mesaje și de a bloca utilizatorii care le-au publicat/trimis.
 8. Nu vor fi aprobate comentariile care conțin legături de tip publicitar (către pagini de FB proprii, bloguri etc.), precum și cele care conțin mai mult de o legătură, chiar dacă au tangență cu subiectul în discuție.
 9. Răspunsurile din partea administratorului și moderatorilor site-ului sunt absolut benevole.

Înscrierea în grupuri

Grupul este o secțiune privată de discuții între membrii înscriși, oferind diverse facilități de comunicare și interacțiune, potrivit scopului și obiectivele comune.

Accesul în grup presupune înregistrarea pe site și apoi trimiterea opțiunii de înscriere în grup. Vizualizarea listei unor grupuri poate fi, de asemenea, condiționată de înregistrarea unui cont pe site și conectarea la acesta.

Nu vor fi acceptați în grupuri persoane ale căror date de identificare sunt false sau ale căror intenții exced obiectivele grupului.

Protecția datelor cu caracter personal

 În conformitate cu Regulamentului UE 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation) – 

Principii de protecție a datelor  

 • Colectarea datelor personale se va efectua numai în scopurile specificate, explicite și legitime, prezentate mai jos;
 • Datele NU vor fi prelucrate într-o maniera incompatibilă cu aceste scopuri;
 • Datele personale vor fi actualizate, după caz;
 • Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă;
 • Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate în condiții de securitate;
 • Datele personale nu vor fi partajate terților;
 • Persoanele cărora li se prelucrează datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora.

Datele personale colectate

 • Numele, numele de utilizator și adresa de e-mail.
 • Parolele și informații de securitate folosite pentru autentificare și pentru accesarea contului.

Scopul colectării datelor 

Xpm.ro va folosi datele utilizatorilor doar în situații legate de:

 • Administrarea comentariilor și mesajelor;
 • Abonarea la newsletter (informarea despre articole și mesaje noi);
 • Comunicări prin intermediul poștei electronice.

Site-ul nu oferă, nu vinde și nu face schimb de date personale (inclusiv adrese e-mail) și nu divulgă aceste informații personale terților în niciun caz. Puteți șterge oricând, parțial sau în totalitate, datele înregistrate în contul personal.  Administratorul își rezervă dreptul de a distruge datele personale ale utilizatorilor în condiții de risc pentru acestea, periodic – în cazul în care conturile personale nu au fost accesate de utilizatori de mai mult de 6 luni, precum și la încheierea activității site-ului.