Scurt, clar și concis!

Și ecologic, pe deasupra! De ce să mai consumi fără rost, ca alții, tone de hârtie, cerneală, tuș de ștampilă, curent, plicuri, timbre, adeziv de pe limbă? Și timp. Separat, că ăsta nu-i la tonă, ci în condiții speciale. Motiv pentru care va fi consumat și de cei de la CPS a MAI, pentru a calcula ceva ce nu se aplică, după cum singuri recunosc.

 

8
Adaugă un comentariu

avatar
2 Discuții
6 Răspunsuri la discuții
0 Urmăritori
 
Cu cele mai multe reacții
Cel mai intens comentat
3 Comentatori
ChNicuTrofin Comentatori recenți
  Abonează  
Notificări despre
Trofin
Vizitator
Trofin

Pun o intrebare , poate fi considerata naiva dar , in invalmasagul de documente , comunicate , opinii , etc. mi se pare fireasca. Oare , se vor actualiza toate pensiile cu rata inflatiei de -1,5% dupa data de 01.01.2018 si carui cuantum se va aplica ? Daca da , ce cuantum se va inregistra in dreptul fiecarui beneficiar ,cel actualizat cu rata inflatiei , cel rezultat la recalcularea din 2016 sau la stabilirea pensiei dupa 01.01.2016 , cel indexat in 2016 si 2017 , cel actualizat in baza Legii 152/2017 sau cuantumul avantajos ramas in plata dupa recalcularea din… Citește mai mult »

Nicu
Vizitator
Nicu

Bună ziua. Va deranjez cu o rugăminte. Mi-ati calculat anul trecut pensia și a fost extraordinar de bine. De aceea vin cu rugămintea să-mi spuneți ce venituri sa va trimit aici sa calculați pensia unui coleg. Va mulțumesc anticipat. Am o onoarea sa va salut.