În sfârșit, la Curte

Astăzi a fost înregistrat primul dosar la Curtea Constituțională având ca obiect O.U.G. nr.59/2017 art.VII pct.2, adică acel punct care  a modificat art.59/Legea 223/2015 privind indexarea anuală a pensiilor (primul efect fiind abrogarea indexării cu 5,25% pe 2017). Câteva detalii privind dosarul în instanță găsiți aici.

Pe site-ul Curții Constituționale se poate căuta accesând formularul din imaginea de mai jos, cu detaliile respective:

13
Adaugă un comentariu

avatar
7 Discuții
6 Răspunsuri la discuții
0 Urmăritori
 
Cu cele mai multe reacții
Cel mai intens comentat
9 Comentatori
MagdaviorelChLaurentiuLiviu PO Comentatori recenți
  Abonează  
Notificări despre
Anca D.
Abonat
Anca D.

La mai multe!!!

Dan D.
Abonat
Dan D.

sper sa fie atacat si art VII pct.3 – limitarea la media sal nete …

Ads
Abonat
Ads

In sfarsit, la Curte – titlul articolului este foarte inspirat, iar evenimentul reflectat in articolul postat este unul dătător de speranță! Si totusi, as adauga la titlu (in paranteza), cuvintele „LA BLOC” – nu pentru ca as vrea corectez titlul dat de autor (chiar nu am nimic de obiectat, insa m-a ajuta sa fac „legatura” cu ceea ce urmeaza sa scriu), nici nu vreau sa aduc aminte de serialul TV, ci pentru ca, in prezent, acest prim dosar „il vad” aflat intr-un ungher al unei boxe, de la subsolul unui bloc, fara lift (sau cu liftul in revizie pe perioada… Citește mai mult »

Alina
Abonat
Alina

Am intrat pe portal.just, pentru a vedea mentiunile privind dosarul respectiv si ce am citit mi-a starnit o curiozitate: oare de ce a formulat cerere de abtinere judecatorul Verciuc Florin, situatie ce a condus la o noua repartizare…aleatorie a dosarului?:)

Liviu PO
Vizitator
Liviu PO

De ce or fi atacat numai punctul 2 ?

viorel
Vizitator
viorel

A disparut din L153 articolul privind …….si nimeni nu a avut nimic impotriva; de ce oare?

Magda
Vizitator
Magda

Am vazut ieri in sedinta din 27.03 pe tribunalul suceava ca cererea a fost respinsa ca fiind nefondata cu drept de apel in 30 de zile. Ne puteti spune motivatia judecatorului? E interesant… Vom ataca si noi in instanta pe acelasi subiect saptamana viitoare la bucuresti. 5 dosare deocamdata. Multumim