Gânduri de la cititori

„Este un haos total, atat in mintea guvernantilor, sa ma ierte Dumnezeu, cat mai ales in puterea de intelegere si in sufletul beneficiarilor Legii 223, actuali sau viitori, bombaradati de peste tot cu flit si batjocura, in loc de certitudinile care ar fi trebuit sa aduca linistea si recompensa varstei a treia dupa o viata de sacrificii si de privatiuni de tot felul.

Eu am fost – sunt – pompier militar, dar imi scot casca in fata tuturor acelora care au dus o viata cazona, indiferent de arma si de minister. Nu merita nimeni dintre noi aceste umilinte, nici pe acelea proferate de catre aceasta putere politica incompetenta si dezmatata, nici pe acelea mediatice, proliferate de catre aceasta „opinie publica” adusa practic in pragul abrutizarii.

Suntem victime ale dezinformarii cu buna stiinta, ca toti cetatenii care mai fac umbra, inca sau deocamdata, pamantului Romaniei. Sper ca suna destul de grav ceea ce spun fara a fi patetic, ori asimilat vreunui nationalism de mahala.
Este revoltator! Si (aproape) nimeni nu spune nimic logic si coerent, de cand am fost condamnati la „inghet”, indiferent de cresterile prevazute prin lege ale soldelor activilor… cresteri in care eu oricum nu cred, in sensul ca degeaba se dubleaza remuneratia, daca preturile cresc… de sapte ori de zece ori. Si daca tara se goleste de oameni care produc, ramanand doar pensionari, bolnavi si milogi.

Va rog totusi, pe toti cei care calcati pragul acestui forum, sa considerati micile confuzii ale administratorilor ca fiind inerente, chiar daca ajung sa conteze cativa lei in plus… sau in minus. Inerente acestui haos pe care nu ei l-au creat – si spun asta sperand sa fiu iertat pentru ca eu insumi m-am revoltat impotriva mesagerului vestilor proaste, candva…
Ramane, de departe, cel mai pretios „instrument” de informare in privinta pensiilor militare, si nici nu stiu daca s-a „inventat” pana acum o modalitate prin care cineva sa-si exprime masura recunostintei fata de un altruism desavarsit, asa cum o merita gazdele noastre de aici. Eu unul, in afara de „va multumesc”, altceva n-am fost in stare sa produc, ca si voi ceilalti…

Va multumesc tuturor… si va cer scuze pentru timpul pierdut cu lucruri pe care deja le stiati. Si sa nu moara speranta, increderea in ziua de maine, cu sau fara cinci la suta! Faptul ca exista (si) astfel de oameni reprezinta aproape o certitudine, nu-i asa?”

Autor: Barabas

Admin
Vizitator
Admin

Și eu vă mulțumesc!

gigi2008
Vizitator
gigi2008

frumos articol, sau ma rog postare, mare adevar ati spus, domnule Barabas, acesti oameni: admin si respectiv secretar, ne-au luminat de fiecare data potecile, drept pentru care si eu va multumesc!

Nicu G.
Vizitator
Nicu G.

Va veni și pentru noi ziua când vom fi liniștiți,să știm că avem o pensie stabilă,decentă conformă cu privațiunile militare care le-am suportat încă din tinerețe? Toți,care s-au perindat pe la putere, n-au avut altceva de făcut decât să se lege de pensiile militare! Mulțumiri din partea mea și a camarazilor mei ,care ne informăm de pe acest blog,Adminului,secretarului,precum și celorlalți colaboratori,care fac o muncă voluntară extraordinară! Rog,să ne scuze dacă uneori mai deranjem cu întrebările noastre! Cu ocazia zilei pensiilor militare,ciuntite și înghețate,urez tuturor categoriilor de pensionari beneficiari ai acestor tip de pensii,precum și d- voastră,d-le Admin, sănătate,fericire și… Citește mai mult »

Gicu
Editor
Gicu

Va multumim pentru aprecieri si va dorim si noi multa sanatate, impliniri si o pensie lunga!

Barabas
Abonat
Barabas

„Un fleac… ne-au ciuruit…
https://www.youtube.com/watch?v=OpFsb8iu_Vo

Pai de murit,
e clar ca vom muri, candva…
Dar oare… ne-am nascut in locul potrivit?
In rest, sunt de acord cu dumneata.”
https://www.youtube.com/watch?v=S5JBFYLII4g

La multi ani tuturor! Sa ne dea Dumnezeu puterea de a accepta ce nu putem schimba, curajul de a schimba ce putem… si intelepciunea de a pricepe ce putem si ce nu…

Barabas
Vizitator
Barabas

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Majestatea Sa Regele Mihai I! Odata cu el, moare o parte din noi, din sufletul romanesc. Si, cu riscul de a parea prea grav, o parte din sufletul Armatei Romaniei – istoriceste vorbind, aceea parte glorioasa, pre-comunista, aceea care ne-a dat o patrie si un nume.
Tocmai de aceea, poate se cuvine ca, din traditii imprumutate de la monarhii actuale dar stravechi, sa tragem in piept aerul sperantei, singurul care poate aduce victoria si maretia, strigand:
REGELE A MURIT! TRAIASCA REGELE!

Admin
Vizitator
Admin

Dumnezeu să-l odihnească în pace!