De nebunăvoie

Când un anume zgândărit, la vedere, în rahat ți se bagă pe gât ca valoare europeană, ar trebui să te cutremuri. Noi, nu!, noi vrem să-l înghițim, și nu oricum! Ci cu legământ oficial între prestatori, parafat de autoritatea cu diagonală tricoloră, în cadru festiv copleșit de iubire nevotată, eventual în acorduri eltoniene și sub emoția supremă a migrării pudrei de cacao din prăjituri de pe o mustață pe alta.

Că numai după aceea fondurile vor curge gârlă în sus, geaca roșie XXXL se va deplasa dopplericește spre una oranj până la galbenă, trădătorii își vor botoxa buzele și fesele grăbind evoluția darwiniană, în timp ce tolerant-ignoranții meditează la paralelismul căilor ferate schengeniene și la înmulțirea prin împroșcare.

Că numai după aceea bursucii nu vor mai traversa autostrăzile să-și caute bursucele, fiind mulțumiți cu ei înșiși, și bursucele, cu ele însele. Și autostrăzile vor cutreiera nestingherite de bursuci, de la est la vest, spre cele mai înalte culmi de civilizație și progres, spre eunirvana.

Că numai după aceea vom scăpa – parafrazând pe unul #Barnabas, cred – de mireasma medievală a veceului din fundul curții, modernizându-i pereții cu faianță spectrală progresistă, pe care-ți poți picta lesne cu degetul numărul de telefon, în speranța întâlnirii jumătății clismatice. Iar pentru diversificare, pe ici pe colo, –  vorba românului european și nespălat pe creier – accept și mozaic. Mă rog, cu IQ…

Că numai după aceea, dacă va mai conta…

#valoricolonialeintrinseci

VD
Abonat
VD

Deocamdata imi mut WC-ul din fundu’ curtii… mai aproape… Imi vad de viata si ma linistesc… Pun ura la dospit. Candva am sa ma trezesc… Si am sa va trezesc! Crunta-mi va fi razbunarea. Si candva va veni! Scursuri de politicieni ajunsi efemer sus printr-o conjunctura sau alta: temeti-va! Am asa o lista… luuunga… Va vine randul la suferinta cat de curand! Hahalere si neaveniti. Analfabeti functionali ajunsi in functii publice! Oameni fara scoala, dar cu diploma! TEMETI-VA! O sa va vina randul!

Alexcta
Abonat
Alexcta

Frumos și…………..Ineficient!

marine
Abonat
marine

Pe mine m-a socat cand, in sectia de votare, in dupa-amiaza celei de-a doua zi de votare, fata cu stampila i-a spus sotiei mele ca noi doi suntem singurii DE PE TOATA STRADA care au votat pana la ora aia.
Asta intr-un oras cu o populime de peste 200 de mii!
Asa sa ne ajute Dumnezeu (ca e clar ca singuri nu ne putem face o viata normala!)

soare
Vizitator
soare

acest lucru trebuie sa-ti dea de gandit!

Puscas Emil
Vizitator
Puscas Emil

Va salut cu respect!
Vreau sa aduc in atentia dvs o postare a sindicatului politistilor Diamantul rugându-va sa va aplecati putin asupra ei si sa va spuneti un punct de vedere referitor la pensionari in special,ce sanse sunt!
Multumesc.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=814930082172440&id=251561955175925